Blog

Wie ben ik geworden en hoe ga ik verder met mezelf?

10-10-2023 | 11:18

Wanneer we een ingrijpende gebeurtenis  mee hebben gemaakt waardoor we zijn veranderd, kan het voorkomen dat je niet goed meer weet hoe je nu verder moet. Je vraagt je misschien af wie je nu bent na deze gebeurtenis. Vragen als wat kan ik nog wel? Of welke kennis en vaardigheden kan ik gebruiken in een andere baan? Welke baan past er bij mij, zullen mogelijk regelmatig door je hoofd gaan? Terecht! Het is namelijk niet niks om jezelf te hervinden. Gelukkig hoef je dit meestal niet alleen te doen. Als coach kom ik regelmatig coachees tegen die deze vragen hebben. Mijn advies is om je vragen en onzekerheden op te schrijven. Dit geeft je overzicht en van daaruit kan je op zoek gaan naar de antwoorden en werken aan je onzekerheden. Uiteindelijk komt het altijd goed. De meeste mensen hebben meerdere talenten en kunnen zich op hun eigen manier inzetten of voldoening halen uit wat ze nog wel kunnen.

Meer lezen?

Lees ook deze berichten

Je mag er zijn en bent van toegevoegde waarde!

Acceptatie helpt je om jezelf anders te ontdekken.

Podcast

Luister naar mijn podcast

Geen podcast gevonden

Contact

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Cookies

We gebruiken Cookies om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren, het web verkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentie doeleinden. Als je akkoord gaat met ons gebruik klik je op ”Cookies toestaan”.